SERVICES - Terilekst
616
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-616,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-1.11.0,qode-theme-mcpherson's,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

PRODUCTION

Hij is de enige die op zijn eigenzinnige manier kan cratediggen, samplen, toveren, componeren, (re)arrangen, (re)mixen, luisteren en feedback geven.

Ondanks dat Terilekst producties veel verschillende vibes kunnen hebben en bestaan in een non-lokaal stijl-spectrum, word zijn typische karakter vaak alsnog vrijwel direct herkend door kenners en fijnproevers. Om de kunstvormen in hun volste potentie te delen met de mensheid en beyond, heeft hij juist een ietwat gereserveerde houding en kijkt hij graag katten uit bomen. Hij kan een lompe boerenlul zijn, maar is tegelijkertijd diep verbonden met de Bron aka zijn hogere Zelf en dus wel een prachtmens. ūüėĬ†(Copy writing…)

[button size=”medium” target=”_self” hover_type=”default” text=”contact” link=”/contact”]

MIXING / SOUND DIRECTION

Mixmixmix


Check me.. #nogtedoen¬†(Copy writing…)

[button size=”medium” target=”_self” hover_type=”default” text=”CONTACT” link=”/Contact”]

ART & DESIGN

Ik begeleid en/of ben het grafische proces; Luisteren naar de eventuele wensen en visies van de opdrachtgever, Album art, logodesign, typografie, vormgeving, doorvoeren naar andere uitingen als posters of banners, drukklaar maken. 

Laat dit proces soepel verlopen binnen deadlines,¬† check mij. (Copy writing…)

[button size=”medium” target=”_self” hover_type=”default” text=”Contact” link=”Contact” hover_color=”#403142″ icon_color=”#001921″ background_color=”#001924″ color=”#ffffff” hover_background_color=”#ffffff”]